Zoekt u de beste kapper in Delft? Kom eens langs bij Headquarter!

Als u graag uw haar laat verzorgen door de beste kapper in Delft, dan zit u bij Headquarter aan het juiste adres. Onze passie voor het vak en uitmuntende service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons een afspraak maken! Wij verzorgen het haar van dames, heren en kinderen.

U bent in professionele handen

Bij Headquarter werken alleen professionele kapsters die al jaren ervaring in het vak hebben. Daarom zijn wij een van beste-kapper-delftde beste kappers in Delft! U bent bij ons altijd in goede handen en dat bewijzen wij u wanneer u tevreden in de spiegel kijkt na een behandeling. Of u nu naar Headquarter komt voor het bijwerken van de puntjes van uw lange haar, het trimmen van uw baard en/of snor of omdat wij ook als kinderkapper functioneren. Omdat wij graag naar uw wensen luisteren, zorgen wij samen voor het beste resultaat. Uiteraard geven wij u ook graag advies vanuit ons professionele perspectief.

Een speciaal concept

Wij houden graag een speciaal concept in stand. De kapsters van Headquarter hebben elk hun eigen specialisatie en daar zijn wij trots op! Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook ouderwetse kapsels creëren en worden wij ook wel dé old school kapper van Delft genoemd.

U bent altijd welkom in onze kapsalon.

Gasthuislaan 62

015-2120504

Meer weten?