Kapper Delft

Headquarter, de kapper bij uitstek in hartje Delft, viert dit jaar het 41-jarig bestaan. Al vele jaren lang weten zowel heren, dames als kinderen de weg naar onze gezellige salon te vinden. In onze salon (waar je voor de Corona crisis zonder zorgen zonder afspraak naar binnen kon lopen) ben je nu van harte welkom op afspraak. Uiteraard houden wij rekening met de huidige normen en kun je rekenen op een perfecte behandeling in een ontspannen sfeer in onze salon.

Neem contact op

Professionele kappers in Delft

Wij vinden het uitermate belangrijk dat jij na jouw bezoek 100% blij bent met jouw nieuwe look. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en jij bepaalt wat je wilt! Natuurlijk geven we je graag een eerlijk advies over de mogelijkheden wat betreft het knippen, kleuren en stylen van jouw haar. Hier hoort ook bij dat we het eerlijk zeggen indien iets niet mogelijk is, of wanneer een bepaalde gevraagde behandeling geen goed resultaat zal opleveren. De kwaliteit van jouw nieuwe kapsel en de conditie van jouw haar staan hierbij centraal.
kapper-delft

Neem contact op

Geen leerlingen bij jouw kapper in Delft

Omdat wij staan voor kwaliteit, het knippen met vakmanschap en het volgen van de trends, kiezen wij ervoor geen leerlingen te laten knippen in onze salon. Jij wordt dus altijd geknipt door een professionele kapper met een ruime ervaring. Zo kun je rekenen op een uitstekende behandeling en een perfect advies. Heb je bepaalde wensen of vragen wat betreft jouw haar en de eventuele mogelijkheden wat betreft kleuringen? Vraag het ons gerust, je kunt rekenen op een eerlijk en goed advies.

Neem contact op

Kortingen voor kinderen en studenten

Ook voor jouw kind kun je bij ons terecht voor een mooi geknipt kapsel. Kom je op de woensdag, een handige dag want veel kinderen zijn in de middag vrij van school? Dan kun je voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar rekenen op een korting van 10%. Ook voor studenten bieden wij een leuke korting. Als student mag je bij ons rekenen op een mooie korting van 10% op jouw behandeling. Boek je afspraak en geniet van je nieuwe kapsel, kleur of stijl. Tip; profiteer van onze terugkom-korting en plan na jouw knipbeurt direct een volgende afspraak in voor een leuke korting van 10% of van 15%.

Neem contact op

Kom terug naar jouw kapper in Delft

Ben je eerder bij ons in de salon geweest? Wij bieden een leuke terugkom-korting voor onze kapper in centrum Delft. Keer je binnen 4 weken terug naar onze salon? Dan krijg je 15% korting op je behandeling. Keer je binnen 6 weken terug? Dan krijg je 10% korting van ons. Zo wordt het bijhouden van jouw kapsel nog leuker en voordeliger! Ons team houdt zich voortdurend bezig met de innovaties binnen het kappersvak en wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Zo kun je bij ons terecht voor het bijhouden van jouw huidige kapsel, maar is een compleet nieuwe styling natuurlijk ook mogelijk!

Ontdek onze vele professionele behandelingen in een ontspannen sfeer in onze Headquarter kapsalon in Delft, boek nu jouw afspraak! Meer weten? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag. Natuurlijk staat ons team van kappers altijd voor je klaar met goed advies.

Neem contact op

Meer weten?