Kapsalon Delft

Wij zijn er trots op dat onze kapsalon in Delft al ruim 44 jaar lang bestaat. In onze salon werken wij met een zeer ervaren team van kapsters en bieden we een groot aantal verschillende behandelingen aan. Natuurlijk kun je op ons rekenen voor een mooi geknipt kapsel dat ook thuis makkelijk te onderhouden is. Voor we de schaar in jouw haar zetten vinden we het heel belangrijk dat we een duidelijk beeld hebben van jouw wensen. Jij bepaalt en wij bieden een luisterend oor.

Neem contact op

Knippen en kleuren in onze kapsalon in Delft

Met professionele kleuringen kunnen wij jouw haar een nieuw tintje geven. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een balayage in je haar. We geven je graag een eerlijk advies over de mogelijkheden wat betreft kleuringen en kapsels voor jouw haar. We vertellen het je ook eerlijk wanneer iets niet mogelijk is, zo scheppen we geen onterechte verwachting en ga jij happy onze salon weer uit. Natuurlijk is ons team op de hoogte van de nieuwste trends in haar. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met o

Neem contact op

Een professionele kapsalon

In onze kapsalon in Delft met je altijd rekenen op een professionele behandeling door een ervaren kapster. Dit doen wij omdat we onze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en altijd het beste resultaat voor onze klant willen garanderen Uiteraard vinden wij het belangrijk dat leerlingen een goed platform hebben om te leren knippen met klanten, maar wij laten onze gewaardeerde klanten alleen knippen door een leerling met jouw goedkeuring.

Hoewel je bij ons altijd zonder afspraak welkom was, is het nu helaas nodig (in verband met de Corona crisis) dat je een afspraak boekt. Bel ons of plan een afspraak via onze website. Op onze website kun je nader kennismaken met ons team van kapsters, we stellen ons daar even kort voor en vertellen je meer over ons kunnen. Ook zie je direct op welke dagen de leden van ons team in de salon aanwezig zijn.
We hopen je snel te mogen verwelkomen in een ontspannen sfeer in onze kapsalon te Delft.

 

 

Meer weten?