Old school kapper Delft

Op zoek naar een old school kapper in Delft? Dan is Headquarter iets voor jou

Veel mensen zijn tegenwoordig toch nog op zoek naar een old school kapper. Het gaat hier om een kapsalon die er van binnen nog helemaal old school uit ziet. Super leuk dus! Je komt echt in een hele fijne sfeer binnen, wat heel leuk is als je je haar wil laten knippen en/of verven. De old school kapper in Delft is geschikt voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. We werken bij Headquarter namelijk met veel personeel, dat allemaal zijn eigen specialisatie heeft. Krullen, kort haar of lang haar: het maakt niet uit, er is altijd wel iemand die weet hoe hij of zij je haar moet behandelen. Ons personeel zal ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt en dat je haar precies zo wordt zoals jij het wenst. Zo kan je met een tevreden gevoel weer bij ons de deur uit lopen.

Ga langs bij de old school kapper in Delft

Een old school kapper doet alles wat een normale kapper ook doet. Je kan hier dus langskomen om je haar te laten knippen, verven, stijlen, krullen, de dode puntjes af te knippen en nog veel meer. In veel gevallen zal eerst je haar gewassen worden, voordat we het gaan knippen. Met schoon haar kunnen we namelijk beter aan de slag. Jij kan dan doorgeven hoe je je haar graag wil hebben. Wil je alleen de puntjes afknippen of wil je een compleet nieuwe coupe? In het laatste geval kan je ook altijd een voorbeeld meenemen van hoe je het wil hebben. Daar kunnen wij jouw coupe dan op baseren.

Maak een afspraak bij Headquarter

Als je je wil laten knippen bij Headquarter dien je eerst een afspraak te maken. Zo weten we zeker of een geschikte kapper jouw haar kan knippen of verven. Ook weet je zo zeker dat je op het door jou gewenste moment bij ons terecht kan. Bij onze old school kapper kan je echter voor nog meer dingen terecht. Wij zijn namelijk ook een dameskapper in Delft, een herenkapper in Delft, een hairdresser in Delft, een kapsalon in Delft, een barbier in Delft en een kapper zonder afspraak in Delft. Je kan dus bij ons terecht met zo ongeveer alle coupes die er bestaan. Wij hebben altijd wel een kapper die raad weet met jouw haar. Maak dus zeker eens een afspraak en kom langs. Je kan ons bellen, een mailtje sturen of even bij ons binnenlopen. Hopelijk zien we je dan snel verschijnen!