Ons team

Ik ben Marja,

Mijn vak verveelt nooit, ik houd van mensen en een gezellig gesprek. Ik volg ook graag de nieuwste trends, zowel knippen als snijden zijn dan ook hetgeen wat ik graag doe, eventueel afmakend met een trendy kleuring.  

Ik ben Yvonne,

Het creatieve en het sociale spreekt mij erg aan in het kappersvak. Heren knippen met een “barberlook” vind ik een van mijn favoriete om te doen. Maar ook knippen, snijden en stijlen met een krultang of stijltang is iets waar ik helemaal blij van word en jij vast ook! Uit losse hand het haar painten is een leuke klus. Met een goede ondersteuning van goede producten, haal je er uit wat er in zit.

Ik ben Yolanda,

Ook ik ben helemaal in m’n element als ik het haar kan snijden en dan vooral de losse en natuurlijk vallende modellen, verder zijn de Old School herenkapsels op mijn lijf geschreven! Maar natuurlijk is een schaar onmisbaar in mijn laatje, want ook strak is prachtig en heel leuk om te doen.

Ik ben Isaura,

Ik vind het vak leuk vanwege de creativiteit die je er in kwijt kan, knippen snijden, maar ook het maken van High-Lights vind ik leuk om te doen.

Advies voor thuis om je mooie kleur te onderhouden geef ik graag als je daar behoefte aan hebt.

Ik ben Mercedes,

Het is leuk om voor iedereen een kapsel te creëren dat bij je past of dat met schaar, mes of tondeuse moet is mij om het even , ook als je “moeilijk” haar hebt. Moeilijk haar bestaat niet!

 Ik maak het graag af met een mooie kleur en de juiste producten.
Hoofdhuid en haar te verbeteren met producten van Wella zijn top!