Kapsalon Delft

Voor een goede kapsalon in Delft kan je bij Headquarter terecht!

Wil jij de puntjes van je haar laten bijwerken? Of wil je een coupe de soleil laten verven? Misschien wil je laagjes laten knippen in je haar, zodat het wat voller oogt? Bij Headquarter kan je terecht voor alle haar gerelateerde kwesties. Bij ons kan je je haar laten knippen, verven, stylen, en nog veel meer. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij ons kan je het vinden. Met ons ervaren team van kappers hebben wij in de loop der jaren al veel coupes mogen creëren. Daarom weten wij raad met elk kapsel. Als je dus op zoek bent naar een goede kapsalon in Delft, moet je bij Headquarter zijn!

Kom langs bij de kapsalon in Delft om je haar te laten knippen of verven

Als je bij onze kapsalon in Delft naar binnen loopt, zal je meteen opvallen dat wij een old school kapper in Delft zijn. Onze kapsalon ziet er nog old school uit, en daarom hangt er bij ons een vertrouwde sfeer. Als je binnenkomt kan je eerst nog even wachten met een leuk tijdschrift. Ook als je haren geverfd worden kan je natuurlijk een van onze tijdschriften lezen. Verder maken wij sowieso altijd een babbeltje met je als je in de kappersstoel zit. Wij vinden het leuk om mensen te leren kennen, maar ook om je op je gemak te laten voelen. Kom dus zeker eens lang om je haar te laten knippen of verven en om gezellig te kletsen met een van onze kappers.

Maak een afspraak bij onze kapsalon in Delft

Wil jij je haren laten knippen of verven? Of wil je bijvoorbeeld advies over welke stijl er het beste past bij de vorm van jouw gezicht? Bij onze kapsalon in Delft kan je voor alles wel terecht. Wij zijn namelijk een dameskapper in Delft, een herenkapper in Delft, een barbier in Delft, een hairdresser in Delft en een kapper zonder afspraak in Delft. Wij knippen dus zowel dames als heren en ook kinderen zijn zeker welkom in onze kapsalon. Je kan altijd een afspraak bij ons maken om je haren te laten knippen of verven. Dit kan je doen door te bellen of te mailen. Ook kan je bij ons binnenlopen om een afspraak te maken, of om je te laten knippen zonder afspraak. Hopelijk horen we dus snel van je!