Dameskapper Delft

Op zoek naar een dameskapper in Delft? Dan moet je bij Headquarter zijn!

Wil jij al een tijdje naar de kapper, maar heb je nog geen goede gevonden? Dan zal Headquarter wel iets voor jou zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in onder andere coupes voor dames. Wij knippen zowel kort haar, lang haar, krullend haar, stijl haar als haar met slag. Hoe jou kapsel er ook uit ziet, wij weten er wel raad mee. Door onze vele ervaring met verschillende soorten haar dat dames hebben, kunnen we jouw haar altijd zo maken als dat jij het wil. Naast dat wij haren knippen, kunnen wij jouw haar natuurlijk ook bleken of verven. Zo kan je jouw haar nog mooier maken, door er een andere kleur in te doen. Of je nou een hele andere kleur wil, of gewoon highlights of lowlights dat maakt niets uit. Maak dus een afspraak om je haar te laten verven of knippen.

Headquarter: de gezelligste dameskapper in Delft

Naast dat Headquarter een hele goede dameskapper in Delft is, zijn wij ook gewoon hartstikke gezellig om langs te gaan. Onze kapsalon in Delft heeft nog echt de stijl van een old school kapper in Delft. Dit betekent dat er een echt kapsalon sfeertje hangt. Het voelt dus bijna als een uitje om naar de kapper te gaan. Daarnaast knopen onze kappers altijd een praatje met je aan. Er wordt uiteraard goed geïnformeerd naar wat jij wil doen met je kapsel en hoe je het wil hebben. Luisteren naar de klant staat bij ons hoog in het vaandel, zodat de klant altijd blij met haar haar weer naar buiten loopt. Verder kan je bij ons als je je haar laat verven natuurlijk altijd lekker zitten en een tijdschriftje lezen.

Maak een afspraak om langs te komen bij de dameskapper in Delft

Wil jij de dode puntjes laten knippen? Je haar roze verven? Of van lang naar kort haar? Alles is mogelijk. Naast dat we een dameskapper in Delft zijn, zijn we ook een herenkapper in Delft, een barbier in Delft, een kapper zonder afspraak in Delft en een hairdresser in Delft. Bij ons kan je dus voor van alles terecht. Om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt, kun je een afspraak maken door eerst te bellen of te mailen. Maar in principe kan je ook prima binnenlopen zonder afspraak.