Barbier Delft

Ga langs bij de barbier in Delft om jouw snor en baard te laten verzorgen!

Heb jij een snor en/of een baard? En is deze nodig aan een betere verzorging toe? Kom dan eens bij ons langs. Headquarter is namelijk onder andere een barbier in Delft. Onze kappers staan voor jou klaar om jouw snor en baard te scheren, te knippen of te verzorgen. Je hebt wellicht best moeite gedaan om zo’n mooie baard te laten staan of wellicht was jij een van die gelukkigen bij wie de baard van nature zo mooi vol is. Hoe dan ook is het goed om de baard goed te verzorgen. Het is uitaard zo’n beetje het pronkstuk van je gezicht en wellicht het eerste wat men opvalt. Bij het goed onderhouden en verzorgen van je baard kan je wel een barbier bij gebruiken. Natuurlijk kan je het meeste ook wel zelf scheren of knippen, maar als je bij een barbier geweest bent, ziet het er gewoon net even wat beter uit. Bovendien is het gewoon een fijn gevoel om verzorgd te worden, met producten die perfect passen bij jouw baard- en huidtype. Kom dus zeker eens bij Headquarter langs om je snor en baard te laten verzorgen.

Kom langs bij een gezellige barbier in Delft

De barbier in Delft zit verscholen in onze gezellige old school kapper in Delft. In deze kapsalon in Delft kan jij terecht voor je snor en baard, maar je kan hier natuurlijk ook tegelijk je haren laten knippen. Zo sla je twee vliegen in een klap en bespaar je tijd. Je kan dus je snor en baard laten verzorgen en je haren laten knippen in slechts een afspraak. Handig natuurlijk. Daarbij is het ook mogelijk om bij ons langs te komen om alleen je haren te laten knippen. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je haar te verven én zelfs je baard of snor mee te laten verven.

Maak een afspraak bij Headquarter: dé barbier in Delft

Ben jij op zoek naar een goede barbier? En woon je in Delft of in de omgeving van Delft? Dan is Headquarter dé barbier in Delft waar jij moet zijn! Bij ons kan je namelijk je baard en snor laten verzorgen, maar wij doen nog veel meer. Wij zijn namelijk ook een dameskapper in Delft, een herenkapper in Delft, een kapper zonder afspraak in Delft en een hairdresser in Delft. Voor al jouw wensen omtrent hoofdhaar kan je dus bij ons terecht. Om een afspraak te maken kan je ons bellen of een berichtje sturen. Ook kan je gewoon bij ons binnenlopen om een afspraak te maken, of om direct geknipt te worden. Hopelijk zien we jou dus ook snel bij onze barbier in Delft!