Hairdresser Delft

Laat een hairdresser in Delft jouw haar mooi maken!

Ben jij op zoek naar iemand die jouw haar kan laten stralen? Wil jij je haar laten stijlen, laten krullen of een permanentje laten zetten? Wil je jouw haar in een spetterende kleur laten omtoveren? Of wil jij je haar mooi opgestoken hebben, zodat jij tip top aangekleed naar een gala kan gaan? Het kan allemaal bij Headquarter, dé hairdresser in Delft. Wij kunnen jouw haar precies zo maken zoals jij wil. Wil je alleen je haar mooi laten doen? Of wil je het ook laten knippen of verven? Wat jij ook wil, wij kunnen het voor je doen. Onze kappers zijn in allerlei soorten kapsels gespecialiseerd, wat betekent dat altijd iemand jouw haar mooi kan maken. Kom dus zeker eens langs om te kijken wat wij van jouw haar kunnen maken!

Ervaar de gezellige sfeer bij de hairdresser in Delft

Als jij naar een kapsalon in Delft gaat, wil je natuurlijk wel dat er een gezellige sfeer is, waar je je op je gemak voelt. Bij Headquarter weet je zeker dat dit goed zit. Bij onze old school kapper in Delft hangt een heel vertrouwd sfeertje. Omdat wij een heel gezellig team van kappers zijn, zal er altijd een gezellige sfeer hangen. We vinden het gezellig om een praatje met je maken, maar begrijpen het ook dat je soms bij de kapper zit voor een momentje voor jezelf. Dus pak een tijdschrift erbij tijdens het wachten of tijdens de knipbeurt en kom tot rust.

Maak een afspraak om langs te kunnen komen

Bij Headquarter kan natuurlijk langskomen op afspraak. Dit kan je doen via de mail, per telefoon, of door gewoon even naar binnen te lopen. Wist je dat we ook werken als kapper zonder afspraak in Delft, dus je kan sowieso ook binnenlopen als je meteen geknipt wil worden. Verder zijn wij een dameskapper in Delft, een herenkapper in Delft, een kapsalon in Delft en een barbier in Delft. Door onze vele specialisaties is er altijd wel een kapper bij die raad weet met jouw haar. Dit betekent dat er geheid een hairdresser is die jouw haar naar wens kan knippen, stylen, verven of noem maar op. Wil jij dus het mooiste haar van iedereen hebben op het feestje waar je naar toe gaat? Of wil jij een spetterende nieuwe coupe? Dan zit je goed bij ons. Wij zien je dus graag eens langskomen!