Logo

Headquarter is uw old school kapper in DelftOld school kapper Delft

Het team van Headquarter bestaat uit professionals met een passie voor de mooiste creaties op het gebied van haar. Elk van deze kapsters heeft haar eigen favoriete onderdeel waarin zij is gespecialiseerd. Van een van onze kapsters ligt de specialisatie op het gebied van ouderwetse kapsels voor heren en dat maakt Headquarter een old school kapper in Delft.

Dames, heren en kinderen

Headquarter is zowel een herenkapper als een dameskapper en een kinderkapper. Wij hebben al jarenlange ervaring met allerlei soorten haar en zullen u daarom ook verder kunnen helpen. De kwaliteit van het haar staat bij onze kapsalon ook hoog in het vaandel en daarom gebruiken wij alleen de beste producten. Bent u benieuwd wat de old school kapper in Delft voor u kan betekenen? Bekijk de meest gekozen behandelingen hieronder:

  • Heren knippen - €23,50

  • Heren wassen, knippen, stijlen - € 25,50

  • Dames knippen - € 26,00

  • Dames wassen, knippen, drogen - € 33,00

  • Dames wassen knippen föhnen - € 38,00

  • Kinderen knippen - €19,00

  • Kinderen wassen, knippen, drogen - €23,50

Daarnaast kunt u in onze kapsalon ook terecht voor veel soorten kleuringen, high- en lowlights en zelf een balayage. De old school kapster gebruikt voor mannen de tondeuse en voor vrouwen kunnen wij het haar ook losjes snijden. Op die manier creëren wij voor een ieder het beste resultaat!

Kapper zonder afspraak

Bent u benieuwd naar het werk van de kapsters bij Headquarter? Loop dan gewoon een keer binnen! U kunt in onze old school kapsalon in Delft terecht zonder afspraak. Heeft u nog vragen, dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen via 015 2120504. Daarnaast heten wij u welkom in onze salon aan de Gasthuislaan 64 in Delft.

 

Agadir
Wella
Reuzel
Kerastase
American crew
Fudge