Kapper Delft centrum

Headquarter is een waar begrip binnen de kapperswereld. Voor een goede coupe, een kleuring of voor het stylen van je haar ben je bij deze kapper in Delft centrum aan het juiste adres. Voor zowel kinderen als heren en dames maken wij op dit moment afspraken, hoewel je voorheen natuurlijk geen afspraak nodig had bij ons. Helaas heeft de Corona crisis daar verandering in gebracht.

Neem contact op

Kortingen voor kinderen en studenten

Wij bieden op woensdag een leuke korting voor het knippen van kinderen tot 12 jaar oud. Zo kun je bij ons op de (vaak) vrije schoolmiddag van de kinderen terecht voor een ontspannen bezoek en een voordelige knipbeurt. Ook voor studenten bieden wij een aantrekkelijke korting op een behandeling in onze kapsalon in Delft. Bel ons gerust geheel vrijblijvend of maak een afspraak via onze website.

Wil je in eerste instantie wat advies over de mogelijkheden voor jouw haar? Bel ons dan even, dan kunnen we je inplannen voor een geheel vrijblijvend gesprekje, waarbij we jouw haar kunnen bekijken. Zo weet je direct of het zin heeft om een behandeling in te plannen.

Neem contact op

Professionele kappers en een ruim aanbod aan behandelingen

Bij ons als kapper in Delft centrum zul je nooit geholpen worden door een leerling kapper. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat ook leerlingen goed leren knippen, maar onze bezoekers worden bij ons alleen geknipt door professionele kappers met een brede ervaring in het vak. Alle leden van ons leuke team stellen jouw persoonlijke wensen voorop, luisteren goed naar wat jij wilt en geven een eerlijk advies, ook wanneer een bepaalde wens niet uit te voeren is. Soms is een bepaalde coupe simpelweg niet uitvoerbaar, of kan een bepaalde kleuring niet aangebracht worden over jouw (huidige) haarkleur. Daar zijn we altijd eerlijk over.

Neem contact op

Onze behandelingen

Ook voor jouw kind kun je bij ons terecht voor een mooi geknipt kapsel. Kom je op de woensdag, een handige dag want veel kinderen zijn in de middag vrij van school? Dan kun je voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar rekenen op een korting van 10%. Ook voor studenten bieden wij een leuke korting. Als student mag je bij ons rekenen op een mooie korting van 10% op jouw behandeling. Boek je afspraak en geniet van je nieuwe kapsel, kleur of stijl. Tip; profiteer van onze terugkom-korting en plan na jouw knipbeurt direct een volgende afspraak in voor een leuke korting van 10% of van 15%.

Neem contact op

Kom terug naar jouw kapper in Delft

Uiteraard kun je bij ons terecht voor het wassen, knippen, drogen of föhnen van je haar. Ook stylen we je haar graag voor je! Kiezen voor een mooie nieuwe haarkleur, of een balayage? Geen probleem, we verzorgen het graag voor je. Wij werken met kwalitatief hoogstaande professionele producten in onze salon, van Wella kleuringen. Wil je een afspraak maken voor een advies wat betreft de mogelijkheden voor jouw haar? Ons toegewijde team ontvangt je graag in onze gezellige salon in het centrum van Delft.

Wij vinden het bieden van een luisterend oor erg belangrijk en zetten de schaar pas in jouw haar wanneer we samen besproken hebben wet jouw wensen zijn. Daarbij vinden we het erg belangrijk dat jouw kapsel niet alleen perfect zit wanneer je onze salon verlaat, maar dat je er ook thuis perfect mee overweg kunt.
Niets is zo ergerlijk na een bezoek aan de kapper als een coupe die je zelf niet kunt stylen, of een kapsel dat alleen na heel veel werk goed zit. Wij houden rekening met jouw wensen wat betreft het gemak van het onderhoud van jouw kapsel! Kom je snel op bezoek bij de leukste kapper in Delft centrum, die al 41 jaar bestaat?

Neem contact op

Meer weten?