Logo

Kapsalon in Delft voor al uw haarbehandelingen

Kapsalon DelftBij onze kapsalon in Delft kunnen zowel dames, heren en kinderen terecht voor diverse behandelingen. Bij Headquarter staat altijd een deskundige kapper klaar om u te helpen. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt op elk gewenst moment binnenlopen.

Onze behandelingen

Onze behandelingen variëren van knippen en wassen tot drogen en stijlen. Ook kunnen de dames bij ons terecht voor diverse kleurbehandelingen, zoals highlights of balayage. Wij bieden daarnaast diverse Wella kleuringen aan, deze zijn ook geschikt voor de heren. Wilt u bijvoorbeeld een opfrisser, of uw grijze haren verbergen? Vraag dan gerust om advies bij de hairdresser in Delft, wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken.

Professionele resultaten

Uw kapsel is bij ons in goede handen. In onze kapsalon in Delft werken ervaren haarstylisten die op de hoogte zijn van de laatste trends. Indien u een nieuw kapsel wenst, of misschien highlights of balayage, kunnen zij u hierbij adviseren. Maar uiteraard is de klant altijd koning en bepaalt u uiteindelijk wat er gaat gebeuren. Wij nemen dan ook altijd uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren. Zo kunnen wij u een prachtig eindresultaat garanderen en een kapsel dat u ook thuis perfect in model kunt brengen.

Zonder afspraak binnenlopen

Bent u enthousiast over onze kapsalon in Delft? Loop dan eens bij ons binnen voor een professionele behandeling. U hoeft geen afspraak te maken, maar dit mag natuurlijk wel. Heeft u bijvoorbeeld een feestje en wilt u daarom verzekerd zijn van een plekje op een bepaalde dag? Bel ons dan op 015 2120504 om een afspraak in te plannen.

Fudge
Kerastase
Wella
Agadir
Reuzel
American crew