Logo

Bij de kapper in Delft staat haarkwaliteit voorop

Kapper DelftBij Headquarter staat de passie voor het kappersvak centraal en dat merkt u aan alles. Bij de kapper in Delft wordt u namelijk altijd op een professionele manier geholpen en we nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. In onze salon hangt een ontspannen sfeer waar u zich direct op uw gemak zult voelen. Wij zijn dan ook een kapper voor het hele gezin!

Voor de dames

De kapper in Delft biedt diverse haarbehandelingen aan voor dames. Van knippen, wassen en föhnen tot stijlen en kleurbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in Wella kleurbehandelingen, hieronder valt onder andere de Koleston Perfect en de Color Touch. Maar ook voor highlights, low lights of Balayage kunt u bij ons terecht. U wordt altijd geholpen door een ervaren haarstylist die de laatste knip- en verftechnieken hanteert. Hierdoor bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat. Het is dan ook ons streven dat u de salon met een grote glimlach verlaat!

Voor de heren

Ook de heren kunnen uiteraard bij de kapper in Delft terecht. Wij begrijpen dat het ook voor heren fijn is om af en toe net wat extra aandacht te geven aan uw gezichtsbeharing. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het vak van de barbier. U kunt bij ons dus terecht voor de verzorging van baard en/of snor, maar ook kunnen wij adviseren. Indien u speciale wensen heeft, kunt u dit dus altijd aangeven bij uw kapper.

Kom eens langs bij onze kapsalon in Delft en laat u verrassen door onze prettige service en de scherpe prijzen! Een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 015 2120504 en geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Agadir
Kerastase
Wella
Fudge
Reuzel
American crew