Logo

Een frisse coupe dankzij onze herenkapper in DelftHerenkapper Delft

Is het tijd voor een nieuw kapsel? Of bent u op zoek naar een nieuwe vaste herenkapper in Delft? Headquarter staat altijd voor u klaar om uw haar de behandeling te geven die het verdient. Met een passie voor het knippen en de ambitie het gewenste resultaat te creëren, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen.

De beste herenkapper in Delft

Wilt u geen gedoe, maar gewoon het beste resultaat en goede service? Dan ben u bij Headquarter aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht zonder afspraak en wanneer u binnen vier weken terugkomt, krijgt u wel 15% korting op alle behandelingen. Dat maakt ons de beste kapper in Delft! Heeft u interesse in Headquarter als uw vaste herenkapper in Delft? Dan wilt u vast weten waar u aan toe bent. Hier vindt u de meest gekozen behandelingen voor mannen:

  • Heren knippen: €23,50

  • Heren wassen, knippen, stylen: €25,50

  • Wella kleuringen met Koleston Perfect: €34,00

Headquarter heeft professionele kapsters in dienst die elk al jaren lang ervaring en kennis hebben opgedaan. Ook op het gebied van dameskapper, kinderkapper en barbier.

De voordelen van Headquarter

De klanten van Headquarter genieten van veel voordelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld altijd korting aan vaste klanten, werken alleen kapsters met ervaring aan uw haar, bepaalt u zelf wat er met uw kapsel gebeurt en staan wij altijd klaar voor professioneel advies. Wij heten u van harte welkom in onze herenkapper in Delft, ook zonder afspraak! Kijk ook eens online voor actuele acties en prijzen.

Wella
Fudge
Reuzel
Kerastase
American crew
Agadir