Logo

Kom naar de hairdresser in Delft voor professionele haarverzorging

Wilt u uw haar laten knippen, verven of verzorgen met professionele producten? Kom dan langs bij Headquarter, uw hairdresser in Delft. U bent bij ons van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag, ook zonder afspraak!

Voor het hele gezin

Hairdresser Delft

Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij de hairdresser in Delft terecht voor diverse behandelingen. In onze salon hangt een ontspannen sfeer waar u zich direct op uw gemak zult voelen. Ook wordt er uitgebreid de tijd genomen om uw wensen te bespreken. Bij ons is de klant koning, maar heeft u behoefte aan advies, dan denken wij graag met u mee. Alle kappers zijn op de hoogte van de laatste trends in haarmode en hanteren de nieuwste knip- en verftechnieken. U bent dus verzekerd van een professioneel eindresultaat dat aansluit op uw wensen.

De nieuwste haarmode, ook voor u

Of u nu naar de hairdresser in Delft komt voor het bijknippen van uw haar, een compleet nieuw kapsel of advies, bij ons staat kwaliteit altijd voorop. U wordt geholpen door professionele haarstylisten met ervaring. U kunt altijd rekenen op advies. Wij denken graag met u mee zodat we een passend kapsel voor u kunnen creëren dat u ook thuis gemakkelijk in model kunt brengen.

Laat uw haar heerlijk verzorgen in een ongedwongen sfeer en kom langs bij de hairdresser in Delft. Om verzekerd te zijn van een stoel op het door u gewenste tijdstip kunt u natuurlijk gewoon een afspraak maken. Headquarter is telefonisch bereikbaar op 015 2120504. Ook kunt u gewoon binnenlopen zonder afspraak. De kapper in Delft staat voor u klaar.

Kerastase
Agadir
Wella
Fudge
Reuzel
American crew