Logo

Laat uw haar verzorgen door onze dameskapper in DelftDameskapper Delft

Kijkt u ook zo uit naar een heerlijke verzorging van uw haar? Bent u toe aan een nieuw kapsel of kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van herstel? Er is bij Headquarter dameskapper in Delft veel mogelijk, waar wij u graag bij helpen.

Verschillende soorten behandelingen

Wanneer u naar de dameskapper gaat, gaat u niet altijd alleen voor het knippen. Daarom verzorgen wij bij Headquarter ook de styling van uw haar en eventuele bijkomende zaken. Denk bijvoorbeeld aan mooie haarkleuringen, highlights en lowlights en zelfs een balayage is mogelijk. Bekijk hieronder veelgekozen behandelingen bij onze dameskapper in Delft:

  • Dames knippen - €26,00

  • Dames wassen, knippen, drogen - €33,00

  • Dames wassen, knippen, föhnen - €38,00

  • Wella kleuringen met Koleston Perfect - €34,00

  • Wella kleuringen met Color Fresh - €18,50

Voor iedereen een kapper in Delft

Naast dameskapper is Headquarter ook herenkapper en zelfs kinderkapper. Met ons team van professionele kapsters verzorgen wij iedereen tot in de puntjes. Doordat elke kapster van Headquarter haar eigen specialisatie heeft, kunnen wij de meeste wensen mogelijk maken. Wij gaan graag met u in gesprek over het gewenste resultaat. Ook adviseren wij u graag vanuit ons professionele oogpunt. Samen zorgen wij ervoor dat u altijd met grote tevredenheid de deur weer uit loopt.

Korting voor vaste klanten

Bent u ook benieuwd naar onze dameskapper in Delft? Dan nodigen wij u graag uit ook eens langs te komen. Komt u binnen 4 weken terug voor een nieuwe behandeling? Dan krijgt u maar liefst 15% korting op alle behandelingen. Bekijk de website voor andere acties en dan zien wij u graag aan de Gasthuislaan 64 in Delft.

 

Wella
Kerastase
Agadir
Reuzel
American crew
Fudge