Logo

Bent u op zoek naar een barbier in Delft? Headquarter helpt u graag verderBarbier Delft

Een frisse coupe is niet altijd voldoende. Wilt u uw baard en/of snor onder handen laten nemen door een barbier in Delft? Dan kunt u met gemak bij Headquarter terecht. Als professionele dames- en herenkapper, hebben wij ons tevens gespecialiseerd in het vak van de barbier. Zo kunnen wij uw baard en/of snor netjes trimmen en verzorgen, maar kunnen wij er ook een nieuwe stijl aan geven.

Veel mogelijkheden bij Headquarter

Vanuit onze passie voor het kappersvak, maken wij u graag gelukkig met een nieuwe haarstijl. Headquarter begrijpt dat er voor mannen mee bij komt kijken daarom functioneren wij ook als barbier in Delft. Heeft u speciale wensen? Neem dan eens contact op om deze door te spreken. Headquarter is een kapper zonder afspraak, zodoende kunt u ook voor het bijwerken van uw baard en/of snor zonder afspraak bij ons terecht.

Jarenlange ervaring

Bij Headquarter wordt u enkel verzorgd door kapsters met jarenlange ervaring. Zo weet u dat u altijd in goede handen bent. Of u nu op zoek bent naar een dameskapper, een herenkapper of een barbier in Delft; wij helpen u graag verder. Headquarter weet als geen ander dat het belangrijk is naar de klant te luisteren, u bepaalt dus helemaal zelf wat er met uw haar gebeurt.

Kom eens langs

Bij Headquarter kunt u gewoon een keer binnenlopen. Hoewel u zelf de keuze heeft, adviseren wij graag vanuit de rol van barbier of herenkapper. Vraag dus ook eens naar de mogelijkheden! U vindt Headquarter aan de Gasthuislaan 64 in Delft.

American crew
Wella
Reuzel
Fudge
Agadir